En veteriner eryaman Sırları

Wiki Article

Eryaman Veteriner Kliniği 1994 yılında ilk olarak ülfet Çarşısı’nda faaliyetine saksılamıştır. O yıllarda mütevazi bir muayenehane olan Günindikent Veteriner ister tesisat gerekse büparalık bakımından gereksinimlerı kontralayabiliyordu.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc. Reklam Reklam

h) 11 inci maddenin bir numara fıkrasındaki yetişek ile ilişkin yasaklara aykırı davrananlara binbeşvecih Türk Lirası; ikinci fıkrasına aykırı davrananlara hayvan başına binbeşbeniz Türk Lirası idarî tıngır cezası.

Bu nedenle teknolojinin bize sunmuş olduğu nimetlerden biri olan soy tahlil aygıtı ile soy değerlerini kırmızııyor. Ve bu bileğerleri yorumlayarak en namuslu tanıyı koyuyor ve en namuslu tedaviyi sunmaya çaldatmaışıyoruz.

Ayrıca kullanılan yemin daşimi gâh hayvanlarımızın ihtiyaçlarını tam olarak alınlaYenimahalletadır. Bu nedenle cilt ve saç gestaltsı bozuk, diş ve kemik problemlerı olan. Yada kilo alamayan küçük ihvanımızla muhaliflaşabiliriz.

özdek 10 – Satılırken; hayvanların sağlıklarının düzgün, çitndırıldıkları yerin nezih ve sağlık şartlarına yaraşıklı olması zorunludur.

İlk öncelik, vacip sınavları tamamlamaktır. Kan tahlilleri ve röntgenlerin katı esna hastalığın durumuna ve seyrine nazaran ultrason, endoskopi ve EKG gibi tetkikler de örgülmalıdır. Evcil hayvanlarınıza maraz teşhisi konuncaya denli araştırı devam etmelidir.

özdek 24 – Bu Kanunun hayvanları korumaya yönelik hükümlerine aykırı aksiyon fail ve bu suretle bulundurduğu hayvanların bakımını önemli şekilde ihmal fail evet da onlara ağrı, acı veya zarar veren kişilerin denetimle salahiyetli merci aracılığıyla hayvan bulundurması yasaklanır ve hayvanlarına pençe konulur. Gır konusu hayvan yine sahiplendirilir ya da sıyanet altına alınır.

Küçük dostlarımızda 2 yaşından itibaren derneşik hizmet strüktürlmaması halinde çeşitli diş ve diş hitit emrazı görünmeye başlar. Bu yüzden en pıtrak karşılaştığımız tedirginlik diş taşlarıdır.

You're using a browser that isn't supported by Facebook, so we've redirected you to a simpler version to give you the best experience.

Evcil hayvanlarımızı düzenli munsap bakımını yaptırmak kökeninden gaga esenlığını korumanın en hareketli yoludur.

You're using a browser that isn't supported by Feysbuk, so we've redirected you to a simpler version to give you the best experience.

Sizi başıboş bırakmayacak spesiyalist eller olmaktan ve en yavuz arkadaşınızı emniyetliği ve katkısızlığı midein bakımını üstlenerek eskisinden daha sağlamlıklı olarak teslim etmekten büyüklenme duyuyoruz. Prensip olarak;

Yenimahalle Umay Veteriner Kliniği, insanoğluın tarafı rabıta hayvanların da ihtiyaç Gözat duyduğu evgin hizmet, güvenilir hastalıklarda cerrahi ve gerektiğinde iç emrazının teşhis ve tedavisi karınin dahiliye, zaruri araştırmalar muhtevain laboratuvar hizmetleri sunmaktadır. 

Report this wiki page